Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Bosch AGS 7,2 LI

Přidat recenzi

Bosch - elektrické - 0.75 kg - 70 min - 110 mm - 3 h - lithium-iontový

Druh pohonu: elektrické AKU Délka lišty (cm): 11 Průměr střihu (cm): 8 Provedení výrobku: zelená barva * Dlouhá pracovní doba akumulátoru, vysoký řezný výkon,... více »

Kde koupit

Přidáno: 4. prosince 2011

Zakoupeno v dilna-zahrada.cz

Doporučuje produkt
  • dobrá komunikace

výrobek se schodoval s popisem.

• Ano
Ověřený zákazník Rucni-Naradi.cz

Ing. Jiří Krsička

Přidáno: 21. července 2011

Zakoupeno v Rucni-Naradi.cz

• Nehodnotím.
  • Zástrčka nabíjecího kabelu a zásuvka nůžek na rukojeti jsou vybaveny zastaralým typem konektoru, je potřeba vždy pomalu nasměrovat drátky do dírek a opatrně zasunout. Jednokolíkový konektor by byl mnohem vhodnější. Chci jen přijít, zasunout a jít a nezdržovat se zbytečnou manipulací.
  • Také ochranný kryt na nůžky na trávu je dost jednoduchý a samovolně se otevírá.

Uvedené nářadí jsem si vybral na základě porovnání s ostatními produkty této a jiných značek a pro moje potřeby je tento nejvhodnější. Uváděná technická data odpovídají realitě, nůžky jsou lehké, dobře se s nimi manipuluje a nyní nový plně nabitý akumulátor vydrží 80 minut.
S nářadím jsem spokojen, výše uvedené nevýhody nemají vliv na samotnou práci, pro kterou je nářadí určeno.

Ověřený zákazník ePROTON.cz

Petr D.

Přidáno: 5. června 2011

Zakoupeno v ePROTON.cz

• Skvěle fungující, dlouhá výdrž baterie.

Dobrý pomocník na zahradě.

Ověřený zákazník GSMTelefony.cz

Tomahoghová Marie

Přidáno: 24. května 2011

(Upraveno 24. května 2011)

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

• usnadní práci

jsem spokojena s produktem,doporučuji ostatním

miracle

nováček

miracle

Přidáno: 16. května 2010

• snadná obsluha
  • jednoduchá manipulace
  • dobře se drží v ruce
  • přístroj je nad očekávání lehoučký
  • moderní design
  • kvalitní výrobce Bosh
  • ostré nože, které se jen tak neotupí
  • akumulátorové nabíjení
  • dostatečná šířka čepele pro komfortní práci
  • poměrně dlouhá doba výkonu na jedno nabití
  • ukazatel stavu nabití akumulátoru
  • investice, která se vyplatí

Další z pomocníků v naší dílně, který jsme zakoupili loni a který využíváme prakticky jen na zahradu. Od otce si ho chodí půjčovat i soused a je s ním nadšen. Dříve s ním pracoval jen otec, ale práce je skutečně lehká a snadná, navíc není nijak fyzicky náročná, takže to v pohodě zvládnou i ženy. Obsluha je velmi snadná, navíc je v ruce krásně lehoučký, takže se s ním dá pracovat i v jinak těžce dostupných místech. Šířka čepele je dostatečná, takže práce s ním jde rychle od ruky. Nože jsou ostře nabroušené a i když ho již máme delší dobu a nijak ho nešetříme, tak stále vykazuje maximální funkčnost. Nabíjení je akumulátorové, které probíhá v řádech několika hodin a na jedno nabití přístroj vykazuje na svoje poměry celkem dlouhou dobu chodu, což je přínosné zjištění i z hlediska úspory energie. Samozřejmostí je i ukazatel, který vás informuje o stavu nabití akumulátoru. Pro nenáročné uživatele jako jsme my znamená dobrou volbu a šikovného pomocníka se kterým docílíme perfektně upravené zahrady snadno a rychle.

• Ano (15)
  • Ne (6)