Nejnovější recenze ze sekce Nůžky na trávu
Akunůžky Gardena jsem si vybral, protože je potřebuji k zatřihování okrajů trávníku v místech, kde běžná, čtyřkolová sekačka nedostane. Důležitá je pro mě teleskopická tyč. Nemusím se ohýbat při práci k zemi. Výhodou je také výdrž baterie (80minut). Ve srovnání s podobnými produkty na trhu, je tento produkt kvalitou a cenou středem proudu. Je užitečný pro zahrádkáře, kteří okraje trávníku potřebují jemně zarovnat. Střihají dobře.
- Nůžky jsou super, ideální do míst, kam nelze se sekačkou se dostat
- Hlučnější, ale stříhá velmi dobře
- Nůžky vydrží téměř hodinu, na jedno nabití
- Ideální do ruky, nejsou moc těžké
S výrobky této značky mám dobré zkušenosti a ani tento výrobek nezklamal. Snadno se používá.
lehké svižné (jen šňůrka trošku zavazí a musí se dávat pozor)
- Zatím málo použitý,ale pracuje dobře.
Rychle se nabije a stejný výkon po dobu používání.
- funguje jak má
- Uživatelsky příjemný strojek, takový akorát. Dobrá šířka záběru.
- Dobrá práce bez kabelů a zvládne to i důchodkyně
- lehký
Vhodné na opravdu drobné úpravy trávníku. není samozřejmě k sečení louky.
- lehký
- ostrý
Produkt mám z dřívějška, ten funguje dodnes, nový produkt jsem objednala jako dárek, při předvádění, jak se s ním pracuje, přestal fungovat. Budu ho reklamovat a uvidím, jak to dopadne. Od firmy mám hodně výrobků, vše zatím funguje dobře, snad s reklamací uspěju..
- výborná funkce
- Akunůžky jsem zatím použila jen 2x, dostanou se do míst, kam se nedostane sekačka ani akunůžky s nástavcem. Do budoucna vidím velmi časté využití :-)
- Umístění baterie a nabíjení je praktické a jednoduché.
- Není to ani tak nevýhoda, ale moje nepozornost... Koupila jsem současně akunůžky s nástavnou rukojetí a druhé bez ní. Až při rozbalení produktů jsem si uvědomila, že jsou úplně identické a nástavec jsem jen mohla vyměňovat... :-)))
- Zakoupeno pro zastřihávání trávy kolem chodníčků v zahrádce, kam se se sekačkou nechci natlačit. Příjemná hračka s vlastním nabíjecím adaptérem a hadrovým kufříčkem, která opravdu dobře dělá to, co má.
- Nabíjecí adaptér má "extraspecial" konektor.
Nebojte se, je jak mašinka na vlasy, trávu opravdu stříhá. Mám ji krátce a tak nevím, kdy budou břity tupé a místo stříhání nastane žmoulání. :-)
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že se Vám naše multifunkční nůžky Bosch Isio líbí a že jste s nimi spokojen.
Věříme, že s nimi budete spokojen i nadále a přejeme Vám, aby Vám s nimi šla práce od ruky.
Tým elektrického nářadí Bosch
Kupovala sem si proto, že má teleskopickou tyč, ale bohužel spojení tyče se sekačkou nefunguje, tyč není moc pevná.
- kvalitní produkt,příjemná práce,dlouhá výdrž AKU
Super !
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že se Vám naše nůžky Bosch EasyShear líbí a že jste s nimi spokojený.
Ať Vám s nimi jde stříhání od ruky!
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- Vše funkční.
Zatim nevazkouseno
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »