Nejnovější recenze ze sekce Nůžky na trávu
- První stříhání sibiřský jim a túje na jedničku. Vhodné právě na zarovnání tvaru keřů. Větev nad 0.5 cm by zbytečně poškodila dtojek, zo už dávám nůžkami.
- Pojistka mohla být lépe umístěna
Nelze shrnout po 1 použítí
- výhodou jsou baterie, které se dají použít na více produktů.
- pohodlně se obžíná kolem keřů,stromů a záhonů
Dle očekávání spokojená
- cena odpovídající kvalitě
- viz níže
nabízet produkt bez možnosti nákupu akumulátoru a nabíječky není fér.
- super
- kvalita
vyhoda
- Malá hmotnost, dobrá manipulace
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Velmi nás těší, že se Vám naše nůžky Bosch Isio líbí a že jste s nimi spokojen.
Přejeme Vám, aby Vám byl skvělým pomocníkem při práci na zahradě.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
Značka je značka. Už mám několik produktů a spokojenost...co dodat.
- objednaný tovar splnil moje očakávania
- Skvělý pomocník, je dobré, že má pojistku, člověk se cítí bezpečněji při manipulaci.lehký do ruky i s nástavcem se dobře pracuje.při kontaktu z kamínkem či překážkou se zastaví, coz je skvělé.kupovala jsem podle recenzí a opravdu nezklamal,můžu taky doporučit
- Plynulý a celkem tichý chod
- velká lišta
- baterie se dá použít v dalších výrobcích Makita
- Parádně seče keře a levandule. Trávu jsem nezkoušel.
- Kvalitní zpracování. Lištu drží šrouby a ne jak u konkurence malé plastové čudliky, které se ulomí.
- asi jen cena.
Vyšší cenu vyrovná to, že nemusíte platit a pak vyhazovat dříve koupený a hned po třetím použití rozbitý výrobek konkurence za poloviční cenu (BLACK+DECKER).
Kvalita
Velká spokojenost
- Levné
- Odpovídající cena
jsou perfektní, dlouhé akorát a dost ostré, přestřihnou i drny trávy. Používám je na dostřih krajů po sekání trávy.
- Rozumná výdrž
Praktické nástroj na zastříhávání zahradních dřevin a tráv. Možnost výměny 2 lišt.
- Stříhá trávy a listy pěkně zostra
- Má ochranné (fixní) zuby o něco delší, než ty stříhací, krajník tedy stříhat nezačne
- Když při střihu trávy něco nezvládne ustřihnout, prostě to jen okouše, stačí mít volnější ruku, nezasekne se
Poněkud příjemná mašinka nahrazující srp
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »